U bevindt zich hier: /programma2

 

 

Individuele coaching

Als we een ding zeker weten, is dat alles continue verandert. Niets is blijvend. Persoonlijke groei en ontwikkeling is dus onvermijdelijk. Dat hoort bij de mens. Om beter te functioneren op je werkplek moet je ontwikkelen. Maar in welke richting? Werken aan je persoonlijke ontwikkeling geeft je de mogelijkheid om het stuur zelf in handen te nemen.

We maken gebruik van de waarden en kernwaarden die in de ValID® output zijn vastgelegd. Afhankelijk van je vraag* en gestelde doel nemen we de waarden op de verschillende niveaus met je door.

Je benut je mogelijkheden veel effectiever als je jezelf beter leert begrijpen. Met ValID® krijg je dat inzicht in jezelf. Het geeft je handvatten om je verder te ontwikkelen op basis van wat je belangrijk vindt. Het helpt in het stellen van je doelen die bij jou passen. En die doelen zijn een voorwaarde om in actie te komen en jezelf te ontwikkelen in de juiste richting.

 

* Loopbaanvragen, manager of kennisdrager, persoonlijke effectiviteit, zit ik op de juiste plek, persoonlijk leiderschap, conflictsituaties, etc.

 

Persoonlijke effectiviteit

Waarden bepalen de wijze hoe je de dingen in de wereld zet. Dit heeft invloed op alle processen.

We bieden een integraal beeld over je huidige situatie, je drive en je van ontwikkelings mogelijkheden. Wat streef je na en hoe doe je dat. Waar ben je op gericht, naar binnen of naar buiten. Wat zijn je doelen, wat meet je en hoe? Ben je een denker of juist een doener. Wat voor invloed heeft dit op je bedrijfsprocessen. Dit kan je benaderen vanuit het individuele- als het team optimalisatie programma.

 

Logo