U bevindt zich hier: Gratis Informatie/whitepaper

Whitepapers

WaardeWerkt logo

Waarde Werkt

22-02-2016

We zien door de technologische en demografische veranderingen, de business modellen op de wereldwijde markt snel veranderen. Dit heeft impact op de cultuur van de organisatie, maar ook op leiderschap en talent. Voor het management een groot probleem omdat deze “zachte” elementen lastig meetbaar en moeilijk veranderbaar zijn en niet snel te realiseren. De harde criteria zijn doorgaans eenvoudiger te meten (groei in aantallen of euro’s, etc).

Toch komen criteria als sturen op cultuur, leiderschap, talent en vitaliteit, carrièreplanning als top 5 voor MT’s uit de onderzoeken ...

Bekijk pdf
whitepaper afbeelding

Professionele identiteit

21-02-2016

In onze economie wordt veel werk verricht door professionals. Je vindt ze in alle sectoren. Dit artikel gaat over professionele identiteit, iets eigens, wat te maken kan hebben met je manier van denken, handelen of de waarden die je omarmt. Professionele identiteit is datgene wat iemand de een eigen kleur geeft in het werk. Weten waar je staat en vanuit welke waarden je werkt helpt bij het vormgeven aan je eigen ontwikkeling als professional.

 

Bekijk pdf
whitepaper afbeelding

Veranderen voor medewerkers

05-10-2016

Veranderprocessen worden meestal beschreven vanuit en voor het management. Ook medewerkers zijn gebaat inzicht te hebben in het verandergebied binnen organisaties.

Deze paper gaat over het te laten ontwikkelen van medeverantwoordelijkheid van medewerkers voor de ingezette veranderingen binnen hun organisatie.

Bekijk pdf